Midsommar

Så, då var midsommarfirandet över för iår och jag måste säga att det var en lyckad tillställning.
Detta år var jag och mina kamrater bjudna hela dagen i Kolforsen, vilken började med paddlingstur från Seaback. Jag och PunkHunk begav oss iväg med humöret på topp och med inställning att vinna den ca 3 timmar långa paddlingsturen. Oturligt nog var det ingen som varnade oss att det fanns en stor jävla sten ca 20 meter ut från våran start position. Pang! sa det och vi satt fast. Som tur var kom Muppas kanot och hjälpte oss loss.

Med paddlingen avklarad var det sill på stranden, men väderguden tycker antagligen att sill smaka skit så det började regna katter och hundar på oss. Snabbt i med sillen i magen och sen igång med seriös krökning.
Sen gick allt av bara farten, grillning, öl och sen dans. Farmåt småtimmarna började folk droppa av så vi var några tappra som gick till stranden för att bada i en tunna. Till slut fick vi eld i skiten och vattnet värmdes upp och det var riktigt nice. Satt där till klockan började bli riktig morgon, vandrade sedan hemåt och lät ögonen slockna runt 8 tiden.
Allt som allt en riktigt trevlig midsommar och grabbarna från Bord10.com kan verkligen fixa grymma tillställningar.
Bilder från kvällen dyker väl upp om en vecka, men förhoppningsvis kommer dom snabbare på internets andra bästa sajt.

och om nån som var på festen såg några ligga ute på en äng på morgonkvisten så har jag fakta. =)

Krig

KrigFrån öst och väst drar styrkorna in nu. Sekund efter sekund förflyttar dom sig längre och längre norrut och begraver hela min hårbotten i ett ödelandskap. Ibland undrar jag när dom tänker börja mena allvar på riktigt och sätta in något slags massförstörelsevapen och utplåna all min hårväxt på en enda sekund.
Jag menar vad är vitsen? Varför förvandla en så sprudlande växtrik hårbotten till något så tomt och öde? Vissa säger då att jag har ju ändå fått växtrikt ansikte, att jag kan odla skägg och mustasch, men fäck it som Elsa skulle sagt, det vore ju förbaskat kul med en frisyr någon gång.

Egentligen är jag inte bitter. Jag är ganska bekväm i mitt håravfall, men tycker ändå att det är lite trist när jag måste raka skallen med 3 mm, annars ser dom där kala vikarna på öst-och väst sidan så förbaskat roliga ut. Och vi ska inte snacka om hur solen lyckas lura dit sina brännande strålar. Måste smörja in vikarna med solfaktor 100 minst 5 gånger i timmen om jag inte vill se ut som en snölavin i skallen.

Men jag tänker då på alla mina flintkamrater som finns spridda över världens alla ytor och känner mig välkommen in i deras underbara värld. PhilleI Love You Dr.Phil


Nu är det fan dags

Nu har jag haft ett alldeles för långt uppehåll. Nu måste jag sätta igång igen.
Har låtit mina färger stått, mina pennor ligger under ett lager av damm och alla oanvända papper ligger bara och väntar på mig.
Usch vad dålig jag varit, helt kommit av mig. Men nu slår jag mig i ansiktet och lovar att jag ska börja skissa på lite grejer ikväll. Vill verkligen. Men jag skulle behöva en atelje eller dylikt.

Vill verkligen inte fastna i det här köret. Känner att det kan vara ganska lätt men jag tänker stå emot, blåser upp min bröstkorg och går rakryggad in i striden. Ska inte fastna, känner hur heltäckningsmattan suger tag i mina fötter och ben. Vill att jag ska gå långsammare, vill att jag ska lägga ner all min kraft och tid på arbetet. Inte tänka på något annat, vara nöjd att jag har ett jobb och tjänar pengar.
Hell no.
Jag tänker inte ge upp.

Trevligt

Ska inte skriva nåt om Sveriges match här idag. Alla gör nog det redan så jag skiter i det, för jag är glad! VM-fortsätter med en grymt  bra match på lördag. Då gäller det. Break a leg Klose.


Så jävla roligt!

Har svårt att sluta skratta nu. Tur att det finns roliga saker på internet när man inte har mycket på jobbet!
http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_382.jpg

www.bestofblocket.se är nog en av dom roligaste sidorna på länge. Spana in torskcentrifugen..haha.

Inte så svårt

Gå in på google. Sök på "sjukligt bra skit". Överst på listan av träffar finns en bra sida.

Idiot-trött

Idag är jag sådär idiotiskt trött. Stirrar in i en dataskärm så det känns som ögonen blöder sönder. Vill bara hem och lägga mig och sova lite, bara lite lite.

Ikväll smäller det. Antagligen en av dom bästa matcherna i VM går ikväll av stapeln. Kommer Sverige kunna springa hem med vinst eller oavgjort? Det vore ju nice om dom klarar det!
Jag tänker äta chips ikväll. Kanske en folkpils. Shit va trött jag är.

Veckans ord: Punk och Punkhunk

Punk;
Ungdomsstil som kännetecknas av uppseendeväckande frisyr, klädsel och sminkning samt viss typ av rockmusik med cyniska och samhällskritiska texter. I Sverige företräddes punkrocken främst av Ebba Grön och KSMB.
Rörelsens aggressiva musikaliska uttryck lever kvar som influens i mycket av dagens ungdomsmusik
.
källa: ne.se

Punkhunk;
En punkig hunk, ofta från mindre ort i Gästrikland och senare utflyttad till Norges rike. Har även antagligen tjänat Sveriges armé som värnplikitg i flottan. Kan ofta ses i ganska långt svallande hår och ibland så packad så han bara sluddrar och spottar när han försöker prata engelska med Irländare.Men alltid en fantastisk kamrat.
källa; Mig själv



Pes

Pes

En hård kamp i Pro Evolution Soccer 5. The Freeman Brothers blev väldigt svettiga men som tur var bröt dom inte ut i fullskaligt bråk.

Korgboll på hög nivå

Korgboll på hög nivå


Jag stal en frågelista

Jag stal en sån här tokrolig lista från någons blogg. Är det elakt? Känns inte som det, jag har inget att göra så jag fyller i en sån här grej. Enjoy.

Höger- eller vänsterhänt:Höger
Humör just nu: Lite uttråkad och tröttsur.
Favoritgodis: Vet inte, gillar så mycket.
Är det nåt du absolut inte äter: Kött.
Kläder just nu: Kostymbyxor, skjorta och kavaj.
Musik just nu: Empty Sky med Bruce.
Sommarplaner: Roskilde snart, annar blir det jobb.
Saft eller alkohol: Alkohol.
Hur många kuddar sover du med: Två. 
Favoritväder: Sol.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösa.
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart.
Tror du på mirakel: Vet inte. Måste tänka på den.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Barn? Oj.
Bio eller promenad: Bio.
Stjärntecken? Våg.
Rädd för insekter? Japp.
Största svaghet: Lite blyg när jag inte känner folk.
Det här är jag bra på: Vara slacker.
Chips, morötter eller godis? Chips.
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Skriver du dagbok? Försöker lite här på bloggen. Annars försöker jag ha en bilddagbok.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jajamen, ska göra mer tatueringar.
Stökigt eller välstädat? Stökigt men välstädat.
Är du rädd för blod? Ja, lite.
Saltar du på maten? Nej.
Gillar du att sjunga? Japp. Sjunger alltid när jag själv. Vill sjunga i band!
Anser du att du är stark? Nej.
Brukar du sola? Ja.
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten uppochner.
Kaffe, te eller inget? Kaffe. mums.

En måndagsmorgon

Hua hua vad trött jag är. Sov på tuben till jobbet och vaknade precis vid Odenplan så jag hann springa av. Fantastiskt med den här väckarklocks-finessen som våran kropp väljer att sätta igång ibland. Annars hade jag nog vaknat ute i Alvik, och där jobbar jag ju inte så det hade varit dumt.
Känner inte för att jobba idag, det är lite att göra så jag tycker jag borde få vara ledig ute i solen istället. Men jag tänker på attd et bara är tre dagar kvar till ledighet. Jobbar bara halvdag på torsdag ochs en är det midsommar! Det ska bli fantastiskt kul att träffa folket i Ockelbo!
Sedan vila några dagar och sedan iväg till Danmark för en förhoppningsvis underbar vistelse i Roskilde! Lääängtar!

En sommarhelg

Jäklar vad skönt det är med sommar. I helgen var en underbar sommarhelg.
Vi begav oss iväg ganska tidigt på lördagsmorgonen, efter att jag gått upp först och diskat med fin och obehaglig bakfyllekänsla.
Iallafall började vi rulla ut mot en liten vik på Lidingö som Fonzies nya flickvänn?(vi vet inte riktigt än), tipsat oss om.
Vi anlände runt lunchtid och lade oss ner i solen bredvid vad vi sen såg var Tomas Brolin med sällskap. Vi är så sjukligt kändiskåta så vi låg och fnittrade och tänkte gå och fråga om han ville lira boll med oss, men vi vågade inte. Jag lekte dock lite papparazzi och smög bakom en kylväska och fotade honom lite., (jag vet, jag är en dålig människa). Sedan slöt dom två andra bröderna Freeman upp och även den gamle räven Ted gjorde oss sällskap en sväng.
Eftermiddagen bestod sedan av sol, bad, bollspel, sushi, mera bollspel och mackor med skagenröra. Även några öl slank ner. Det blev sedan bestämt att grillning skulle ske hemma hos oss runt 7isch så vi åkte hem och "power-napade" lite.

Runt 7-8 började folk strömma in, det slutade med en hel bunt på runt 15 stycken så det vart grillning på innergården sedan fortsatta festen inne. Det blev lyckat och jag antar att det kommer droppa in ett nytt klagomål på oss under veckan.

Söndagen var lika nice den, vi hade fått nys om en badplats med 6 styckna beachvolley planer. När vi kommer dit ser vi att detta stämmer och att det även finns 5 styckna basketplaner. Vi blev såå glada och spenderade hela dagen med att lapa sol, spela olika sorters bollspel och bada.
Sen på kvällen var vi trötta men glada och vi somnade sött.

The Party

I fredags var det dags för fest. Vi träffades vid kajen och tog sedan en fin båttur ut till Lidingö där vi började kvällen med några glas champagne.
Detta skulle bli min första närkontakt av kostymvärlden efter arbetstid och jag var mycket spänd och förväntansfull. Som jag anat så har jag inte så mycket gemensamt med dom flesta i kostymvärlden eftersom många bara verkar tänka på pengar och bara kan prata om jobb. Men jag svalde min rädsla och nervostitet och gjorde mig redo för fest.
Men det började lite dumt, det skulle hållas tal och alla skulle sitta ner, jag var tyvärr lite seg och fick ingen stol så jag jag tänkte; -Äsch, ett tal tar väl inte så lång tid, jag ställer mig på huk bredvid en vän så länge.
Det var ett dumt beslut, talet övergick i prisutdelning och vips så hade jag stått på huk i 50 minuter, ingen bra start tänkte jag medans jag försökte resa på mig även fast benen låst fast sig i sittläge.

Men jag måste säga att det bllev en ganska trevlig kväll ändå, jag träffade några riktigt trevliga prickar men jag märker ändå att det är en annan värld. När festen var slut så bussades vi in till Stureplan där många fortsatte festa på nån av innekorgarna, där dom hade stambord och en förbetald nota. Jag själv valde att bege mig hemåt med en liten yr skalle pga av all gratis öl på festen, men med ganska många nya intryck om kostymvärlden. Jag märker att det inte är så många av dom som skulle vilja följa med mig till nåt gratis hak på söder och dricka billig öl och lyssna på skön musik. Men dom vännerna har jag ändå.

Fest i en ny värld

Ikväll så händer det. ikväll så ska jag inträda en helt ny värld. Ikväll ska jag på min första personalfest i kostym-världen. Ikväll så kan allting hända.

Jag måste erkänna att jag är nervös. Jag vet inte alls hur det kommer gå till, hur folk kommer bete sig eller hur jag ska bete mig.
Jag antar att alla kommer vara sjukt snyggt klädda, dricka champagne och bara prata affärer. Så därför tror jag att det kommer bli lite trist. Inte min kopp te.

Men jag har en plan. Jag har börjat se mig själv som en superhjälte här i kostymvärlden. En superhjälte som infiltrerat den här världen och som lever ett dubbel-liv. På dagarna iklär jag mig kostym och rör mig fritt i kostymvärlden med min utklädnad, ingen ser någon skilland, men på kvällarna och helgerna bli jag mig själv igen.
Målet med det här dubbel-livet är att samla så mycket info om kostymvärlden jag bara kan och sedan använda den på bästa möjliga sätt.

Och ikväll kommer bli ett gyllene tillfälle att vara superhjälte. Anteckningsblocket kommer finnas i min innerficka medans jag smyger omkring i kostymvärlden med ett champagneglas i handen och diskuterar räntor jag inte förstår ett smack av.



Galen Glädje

Sådär ja, inte så svårt att göra mål. Äntligen satt den, nu kommer det gå av bara farten att spöa England och resten. Igår var glädjen obeskrivbar i Stockholm, först i vårat vardagsrum, där vi trodde att vi firade mest av alla innan en kamrat ringer från Plattan där firandet är tokigt. Bilar cirkulerar och tutar, folk sjunger och badar i fontäner. Ganska märkligt att människor blir så över idrott, varför inte vara så glad och medmänsklig oftare. Jag menar, hur ofta går okända människor fram och kramas, delar en öl, sjunger en sång. Men det är en annan historia och fundering, nu blir det spännande och se om Sverige går vidare, dom borde ju göra det men man vet aldrig.
Hoppas verkligens Elsas masspsykos över svenska folket fortsätter. Bra jobb Elsa!

I´m back!

Ok, jag hade kommit överens med mig själv att inte skriva mer på den här bloggen. Men vafan, nu sitter jag här framför en dator medans solen hånler åt mig utanför. Måste ju sysselsätta mig med någonting tills bossen kommer.
Det bästa just nu är att Roskilde biljetten är kirrad och att vi är där om mindre än två veckor! Sweet!
Kan inte riktigt fokusera på något annat, plus att det ska bli spännande ikväll när Sverige ska spela sin "ödes-match".  Ska nog peppa med folköl även fast magen växer.

Nu ska jag jobba lite...