Leksaker

image105
Efter en liten utflykt i sexleksakernas förlovade land igår så kom jag över bilden på den här dockan. Detta är Fantasia som med sitt naturtrogna skin kommer ge mycket njutning. Men tänker jag då, om den har naturtrogen skin och man lagt ner mycket tid på att göra sköna " penetrerings tunnlar" som det så fint heter i sexleksakslandet, kunde man inte gjort den lite vackrare? Jag menar, är det bara jag som inte tycker att den här dockan utstråla skönhet och sexighet med sitt halvskalliga huvud och cpögon. Jag blir lite obekväm, men kan ändå inte sluta faschineras av Fantasia. Är det meningen att dockmakaren försökt göra en kopia av kvinnan på kartongen? Jag skulle då påstå att den människan gjort ett halvdåligt arbete och kanske skulle ägna sig åt något annat yrke. Skogshuggare kanske...

Klockan 13

Idag klockan 13:00 så kan man om man vill döda Crazy Frog en gång för alla. Då kommer han tydligen till Valbo Köpcentrum, eller Köpis som man kanske säger i konsumtionsjunkie-kretsar.
Jag har ju bara en liten fråga, hur fan uppträder Crazy Frog? Kommer det vara en halvtjock man i tattig grodkostym som mimar till ljudet av en moped? Det låter ju helt fantastiskt och jag drömmer om en sniperskytt som ligger utplacerad och klockan 13:09, eftersom Crazy Frog är nån minut försenad, slår skytten till och avlossar ett vackert skott och vi slipper höra den där jävla grodans tjat mer. Men jag anar, eftersom folk köper den där totalt värdelösa smörjan nu, så kommer väl säkert en hel uppsjö av minnesalbum, osläppta singlar och annat skit av Crazy Frog. Studio Pop kommer ha ett minnesprogram, en stor blå jävla grodstaty blir uppsatt mitt i Stockholm eller vart fan han nu kom ifrån och folk i alla åldrar fortsätter ha en irriterande och äcklig ringsignal.

Utan spring i benen

Har precis vaknat och kroppen skriker. Den tycker att det är så jävla obehagligt att springa så att den försvarar sig genom att bli stel och helt orörlig. Det var ju fotboll igår och jag misshandlade min kropp på ett jävla sätt, för idag säger den ifrån.
-Nej Henke, idag kommer jag att utdela så hysteriskt mycket smärta eftersom du sprang omkring med mig som ett tygstycke igår. Nu är jag sur.

Man ska fan inte bråka såhär med kroppen, för den säger ifrån direkt.

Annars var det märkligt igår. Var ut här hemma och inte mycket verkar ändra sig, utan mentaliteten hos många verkar ligga i något slags vakum. När Bar´n skulle slå igen sina portar för aftonen så slogs tamejfan alla med alla. Det var fullt vilda-västern-slagsmål och överallt låg pojkar och kramades och försökte boxa på den andra. Det var liksom laddat i luften skulle jag tro, eftersom alla pojkar där skulle visa sin manlighet(?). Bröstet skulle peka mot månen och folk gick som pingviner fram mot andra för att låta sina bröst mötas i en liten knuff, sen var mansbevisandet i full gång. Jag drog mig undan.
Men det bästa med hela kråksången var att det som triggat hela mojängen, det som fått det första paret att slåss och sedan trissat 20 pojkar till att kasta handskarna och börja boxats var att en pojke blev kallad för gay. Behöver jag säga mer? Fortfarande blir alltså människor så jävla sur över att bli kallad gay. Och i det här fallet blev han kallad för gay eftersom han hade haft ring i höger öra när han gick i femte klass. Kom igen  nu, det är ju asroligt! Skratta istället, du behöver inte visa att du inte är gay genom att blåsa in luft i lungorna och sedan gå runt som en tupp och slå på allt. Det är skitgay.

Ajajaja, nu försökte jag resa mig upp och kroppen gav mig en tillsägelse direkt. Skitkropp.

Roligt


Dockteater, dålig service och tenta

Igår var det teater igen och den här gången skulle Ett Drömspel av Strindberg avnjutas. Det som var spännande var att det skulle vara en blandning av skådisar samt dockor men en besvikelse infann sig ganska snabbt. Det var kul att se något annorlunda men ärligt så var det ganska fattigt. Tufft med dockor som nästan blir levande men en känsla av ofullkomlighet befann sig i min kropp efteråt. Hoppas nästa teaterbesök blir bättre.
Efteråt så kom den där känslan efter öl som man kan få vilken dag som helst, även lite hunger fanns där så vi begav oss till ett asienställe där man kunde svulla buffé. Sushi, wok, friterat och öl sätter fart på humöret men  vart i hela helvetet försvann servicen? Vår japan som fixade vårt bord försvann som en humla under vintern när vi börjat äta och när vå öl var slut vill man ju gärna ha lite uppassning, men icke. Jag är ingen snobbgäst sådär, men är man på restaurang och betalar en liten summa så vill man ju gärna få lite påpassning, ingen ryggmassage men iallafall påfyllning av dryck. Nädå, vi fick hitta en ny japan som skulle fixa öl, men tyvärr kunde hon inte riktigt med ölkranen så hon spenderade 10 minuter med att hälla bort skum. Sedan började alla spåra där och flytta in utemöbler och då struntade man helt i att lyfta möblerna utan släpade dem runt hela stället så att prata bredvid en högtalare på ett discotek verkade som rena barnleken. Men skit samma, maten var god och man blev mätt men vi fantiserade lite om att vara anonyma matkritiker så man kunde skriva sönder det där jävla turisthaket.

Idag skrevs det tenta, var sjukligt nervös eftersom det var en stor jäkel. Men det känns ganska bra och jag tror att godkänt borde vara kirrat i allafall. Så ikväll ska jag inte tänka på filmhistoria alls utan bara dricka öl och må bra. Måste bara hem och toppa frisyren eftersom jag efter att ha klippt mig igår blev informerad att jag missat massor i nacken, så små fina tofsar stack ut här och där. Inga synthtofsar var det heller.

I helgen ska det sparkas boll och jag trot helt ärligt att jag kommer avlida. Har inte motionerat regelbundet på ett tag så konditionen är väl inte på den nivå den borde för att springa runt och jaga en liten boll, så jag satsar nog istället på att bara stå still och trixa bort alla, sen slå iväg en macka till någon som orkar springa. Fan vad jag överskattar min fotbollsförmåga ibland.

Över och ut.

Dubbelkryssning så in i helvete

Vad gör man en måndag då bakfyllan ligger osande och den härliga bakfylleångesten håller på att kicka in, jo man skjuter upp skiten och åker på dubbelkryssning. Nu kanske ni undrar vad dubbelkryssning är för något och här är en ledtråd:

Wally -  Vi vill åka igen.

Jakob på Birkterminalen - Jaså, ni kör en dubbelkryssning.

Vi - Att vi gör.

Japp, vi hade alltså tagit oss ner till Birkaterminalen i måndags och lyckades få billiga hyttbiljetter till en 22-timmars kryssning till vackra Mariehamn. Hysteriskt glada hoppar vi på båten med 10 minuter kvar innan avgång, styr upp massa öl och GT innan vi sätter igång att hårdrocksfesta i hytten och jädrar vilket party det blir. Jag och Wally dansar skiten ur dansgolvet, vi hittar min Baby yrandes på Mariehamns gator runt 3 snåret och vi är allmänt onyktra.
När vi vaknar på tisdag känner vi alla tre sorg över att vår resa börjar ta slut så vi bestämmer oss för att åka igen, så efter anländan till Slussen traskar vi till snälla Jakob som säljer tre nya biljetter till oss och vi beger oss ut på havet ytterligare en gång, bara för att denna resa ta ut svängarna ännu mera. Ska inte förtälja allt, för som vi brukar säga, " What happens on Birka, stays on Birka", men att Wally vaknar upp med stulen t-shirt och sugmärken på magen efter en 37-årig man som visslat hårdrockslåtar för oss säger nog det mesta.

Det enda som var tramsigt med resorna var att jag på tisdadkväll kommer på att jag skulle ju vara statist på onsdagen. Det som jag gått och väntat på, till och med varit till SVT för att prova kostym, missar jag nu eftersom jag åker två vändor till Åland tillsammans med 200 pensionärer. Fast jag tycker det var på ett otroligt filmstjärnevisjag missade inspelningen, för vad gör man inte för en DK. Statistroller är gay.

Jag och Röris var istället moviestars igår, ( torsdag ), när vi traskade ner för röda mattan på galapremiären av Gangster. Fotoblixtarna smattrade, även om de antagligen inte fotade oss, men det var ändå förbannat roligt, det bjöds på champagne och sedan premiärvisning av filmen tillsammans med skådisar och annat löst folk. Tyvärr var filmen en av de fruktansvärt sämsta jag sett och jag klarade ibland inte ens av att titta. Antar att producent-Collert går i konkan nu, hoppas nästa det oxå eftersom det här var löjligt dåligt.

Trasig på Långfredagen

Svullen armbåge, trasiga knän, skrubbsår och allmänt öm. Så är läget såhär mitt på långa fredag, efter en rejäl Mångelfest igår. Eftersom Wally å Livsnjutar´n hade inhandlat otroligt snygga wrestlingmasker i Mexico (Meehiico) så blev det wrestling på hög nivå hela aftonen. Min wrestlingkaraktär, Green Target, var obesvärat den störste fighterna av alla och plockade ner utmanare efter utmanare på ett löpande band. Men som sagt är kroppen nu lite skadad, men reder sig för ikväll smäller det ute i nästa stuga. After-Ski hos Kjella och jag letar nu febrilt efter en fin mundering att ha på mig och just nu ser det ut att lösa sig bättre än väntat.
Annars är det roliga nu att nästa helg ska jag till SVT för att prova kostymer eftersom jag ska vara statist i en kommande dramaserie om Strindberg. Det kommer bli två inspelningsdagar för mig, än så länge i allafall, för jag antar att när de ser mina fantastiska skådespelartalanger så kommer de vilja ha med mig mer. Så alla ni där ute i stugorna som är Tv-junkies, förbered er på en Hankyboom i höst när jag kommer spela huvudroll i antagligen alla svenska serier och filmer. Kanske kan få ta över Persbrandts gamla karaktär Gunvald och lira in några Beckfilmer, det finns ju inte så många.....måste träna lite på att med rasslig röst skrika - Din jävla tjackhora, nu tjallar du annars syr jag in dig på livstid!"
Nä, nu är det dags att värma upp kroppen för öldrickning igen. Antar att det kommer bli en lång kväll.