Brev

Saknar ni inte brev. Nu är det bara e-post. Tänk er ett rekordeligt brev, i ett riktigt kuvert. Inte så ofta man får såna nu för tiden.
Förr tog man sig tid att skriva ett brev, försökte skriva så fint som möjligt,  så att det syntes att man brydde sig om det man skrev. Nu kan man slänga ihop ett brev på 5 blanka på sin e-post.
Nä, jag vill slå ett slag för riktiga brev, så mycket mer uppskattat det blir. Plus att om några år när alla datorer har kraschat så kan inte den yngre generationrn inte skriva och stava utan ett stavningsprogram. ajaj.

Hemma igen


Så, då var jag hemma igen. Ganska skönt att vara det faktiskt, har bara jobbat sen i torsdags men det blir ändå långt. Fast iofs har helgen varit skojig som fan. Hade en jättesnäll arbetskollega, träffade många roliga personer och drack öl.
Men vart är intrigerna? Jag vill ha Rederiet-stuff. Jag vill ha en urspårade bartender som tror på satan, jag vill ha en städtant som mördar och andra vrickade saker....eller, nja, kanske ingen mördande städis men ni förstår. Jag hoppas det kommer utvecklas ju mer jag jobbar!

- Jag har hört att du ska upp på förhör hos Dahléns imorgon.
- Nå, jag har ingenting att dölja.
- Men det är väl ändå Kaptenen som ansvarar för lasten ombord?
- Du din jäääääävel....

Ute till havs.


Förra helgen jobbade jag första gången på mitt nya jobb. Måste säga att det var ett ganska märkligt jobb.
Klev på Birka Paradise runt kl. 17 på fredagen. Klockan 18 började vi arbeta, jag och min kollega. Man står helt enkelt och försöker få folk att börja spela på en internetsajt. Jobbade fram till 22, sen drack vi öl.

Idag åker jag igen, blir borta till söndag. Ganska långt och segt men det går nog bra, får gratis mat och egen hytt som jag kan slappa i.
Men de flesta som åker kryssningar är lite konstiga, men har dom kul så är det bra för dom. Men jag menar, vissa är så packade när dom kliver på båten att dom nästan däckar i sin hytt direkt. ( Nästan en liten ordvits där).

Nu är det dags att packa, sen åka ner till båten.
Skepp óhoj!


Kylskåpsdelning

Nu har vi delat upp vårat kylskåp. Den här månaden komme det att råda delad ekonomi här i Enskededalen. Vi har kommit överens om att testa, få se vad som är billigast. Förut delade vi allt, nu handlar vi var och en för sig. Jag tror det kommer bli billigare, hoppas det iallafall.

Imorse hade jag en bra morgon, lagade en god frukost, sen tog jag en filt, lade mig i soffan och såg Narnia. En fin film måste jag säga, jag vill också vara i Narnia.

ABtronic

ABtronic

Så, nu har dom kommit. snickarn å röris ABtronic´s. Och dom tror stenhårt på dom. Vi ska se om dom ger resultat, det kanske kan bli otroligt bra. hmmm....

Jobb

Nu händer det saker! På fredag börjar jag mitt nya jobb. Ska åka med Birka Paradise till Åland och jobba åt casinot. Ska försöka få folk att börja spela på nätet, fast det gör väl typ alla redan...Ska i allafall bli spännande!
Idag var jag även på Grand Hotel på intervju som nattarbetare. Ett förbaskat slickt ställe. Det är en heltidstjänst så det kan bli nice om jag får. Och imorgon är det intervju på Adecco. Vad fan händer? Det är jobb överallt!!
Men nu är jag trött, måste städa mitt rum, kanske tvätta lite, göra arbetsprover, sen ska jag se Brokeback mountain, snickarn å röris sa att den var skit men jag måste se och bedömma.

En sak till, snickarn och röris har gjort en märklig sak. I söndags låg dom bakfulla och så beställde dom en varsin Abtronic från tv-shop. hahaha. En maskin som avger elektriska impulser för att träna musklerna. 10 min på magen motsvarar 600 sit-ups säger dom. Vi får se om det ger resultat, jag är tveksam.

En förbannat trevlig helg.

Nu är jag i Sverige igen. Bussen anlände klockan 05.30 på bussterminalen, det var en lååång resa hem från Oslo måste jag säga. Å inte kunde jag sova. Så känner mig ganska sliten.
Men det var grymt kul att träffa Wall och Assasinen, saknar dom mycket ibland.
Men det var kallt i Norge så jag planerar en ny resa när det är mer vår, nu kunde man nästan inte gå ut för att det var så kallt.
I fredags drack vi massa öl, sen gick vi på ett ställe som jag tror hette Paragrafen, ett jäkligt mysigt hak faktiskt. Men vi blev inte där så länge. Vi gick hem och sov runt 2. På lördagen var vi och tittade i affärer, men det blev för kallt så vi gick hem och drack massa öl. Sen kom Johannes, en jobbarkompis till Wall, förbaskat trevlig kille, med tequila. Festen fortsatte sedan i något slags kollektiv en bit bort.
När det sedan var dags för utgång, vandrade jag, Assasinen och Johannes lite för sakta så vi tappade bort resten av sällskapet. Så vi bestämde oss för att gå hemåt. Jag och Assasinen somnade gott in framför Narnia efter att ha ätit pasta. Vaknade när Wall kom hem och jublade att han hade fått pussats. Den lyckosten. Igår såg vi film hela dagen, åt pizza och sen åkte jag hem. Jag vill dit igen.

oi oi you fuckin wankers!

Jag drar till Oslo

Imorgon åker jag till Oslo! Det ska bli galet roligt! MIna vänner Stefan och Johan tyckte att jag behövde semester från min fattiga misär så dom bjuder mig på resan! Är det inte underbart med vänner?
Så imorgonbitti klockan 07.30 avgår bussen. Måste upp sjukligt tidigt, sen åka buss i åtta timmar....kan bli lite jobbigt.
Har egentligen absolut inte råd att åka, men vafan, man vet aldrig vad som händer. Det är bara att rulla på medans man kan. Nu ska jag titta på de sista avsnitten på den grymma serien Weeds.
Ha det fint!