Jo, jag vet.

Jo, det är fantastisk dålig fart här på bloggen, men nu är det mindre än en månad kvar tills jag får mitt egna lilla rum och äntligen egen tillgång till internet. Då kan det bloggas så det stänker!
Nu har äntligen mitt sår i pannan snart läkt, det efter en klantskada som jag ådrog mig genom att springa in i en stolpe medan jag pratade i telefon.
Tror ingen såg mig, men om någon gjorde det så skrattar de nog fortfarande. Men som jag brukar säga, man kan ju även ramla ner i en kloak.

Vad är termen?

Idag dök ett sånt där lurigt problem upp.
Vi såg en minimänniska. En tjej som är så kort, dvärgkort, men ändå inte dvärg. Men hon är ju fortfarande kort, så kort att det måste finnas någon term för det.
En till fråga som dök upp var att man antagligen inte säger dvärg mer heller. Kortvuxen? Är det rätt uttryck? Dvärg är väl något mytologiskt. Blir kortvuxna stötta om man säger dvärg? Jag känner ingen.
Så vad heter det när man är en minimänniska, men utan dvärgskillsen så att säga?

Studentrum

Så var det klart.
I mitten på november får jag flytta in i mitt alldeles egna studentrum. Iofs kommer jag bo i en korridor med massa andra akademiker, men jag får ändå ett eget rum. Där jag kan göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Ska bli sådär löjligt trevligt, även fast det kostar en halv månadslön i hyra. Och jag kommer få tillgång till internet och slipper leva som stenåldersmänniska och endast få nyheter genom att budbärare kommer springades och förtäljer de senaste trenderna.
Jag kommer även kunna blogga mycket mera, och det kommer bli många undersökande reportage om hur korridorsboende fungerar.

Jag har även fått mina nya ögon, har inte kunnat lägga upp någon bild, eftersom ja, jag har ju inget internet. Men det kommer.

Idag fyller Linn år, grattis till henne. Kunde jag baka skulle jag baka en stor tårta till henne, som jag senare skulle tappa precis innan jag ger den till henne. Som en hyllning till barnprogrammet Tårtan.
Ikväll blir det Pixelvärk på Landet. Musik, konst och annat väntas, ska bli spännande.

Å till Sara & Jay-Wee, jag är inget tattarbarn, men jag tycker om er ändå.

Idol var mer gay förr


Jag tittar ingenting på idol i år, för det var ju faktiskt bättre förr..=)
Här får du BögSara.

(Från QX.)
TV-hösten 2006
En flata,två bi - Så gay är deltagarna i Idol 2006


SVERIGE Självklart har QX träffat årets Idoldeltagare denna omgång också. Och årets finalgäng är mer gay än nåt år tidigare...






Sara Burnett, 19, Karlstad


Varför sökte du till Idol
- Två killar i klassen och jag sökte för två år sen som en del i ett vad. Men dom gick aldrig dit så jag gick själv, och då sa Daniel att jag var toppen och Peter att jag skulle komma tillbaka nästa år. Men sen stod jag över förra året eftersom jag inte utvecklats så mycket och sökte i år.
Vad sjunger du helst?
- Min stil är väl att jag inte har någon stil. Jag lyssnar mycket på reggae, sjunger mycket Springsteen, och Snook. Och så gillar jag singersongwriter-stilen.
Favoritskiva just nu?
- Bright Eyes gillar jag, och Springsteen kommer alltid tillbaka. Sen gillar jag trallpunk som Blink182, Simple Plan och Newfound Glory, musik man blir glad av.
Under kvalveckan hade du en minst sagt spektakulär frisyr, sjöstjärnan. Kommer den tillbaka?
- Nej, det var nog en engångsföreteelse. egentligen skulle det ha varit dreads men när jag fixades i sminket så tyckte vi att det var lite coolt och annorlunda så vi körde på det.
Skulle du kunna ställa upp i Melodifestivalen?
- Svår fråga. Personligen tycker jag inte ens om att titta på den, men om det är en riktigt, riktigt bra låt så är det väl möjligt.
Har du några kompisar som är homosexuella?
- Ja, det har jag. Jag jobbar även på brottsofferjouren där jag möter en del killar som är homosexuella och har utsatts för hatbrott. Det är sorgligt men sant att många av de killar som hör av sig till oss är homosexuella som råkat ut för någonting just för sin läggning.
Har du någon gång kysst en tjej?
- Nej, bara pussat mina tjejkompisar...nej, jag tror fan inte det...
Hur gay är du på en skala från 1-10?
- Haha. Jag önskar att jag kunde säga att jag var bi för jag tror att alla är det i grund och botten. Men jag har aldrig varit kär i en tjej så jag vet inte. Inte än i alla fall. En trea?
Vem vinner Idol 2006?
- Den som lyckas prestera varje fredag.


Du borde ju kunna höja din gayskala till runt 12 av 10 nu eftersom du umgås så mycket med Johan. Å ni har kanske till och med kysst varandra?

Ka-Tjing!