Fool me once......shame...

image109

Så har Herr Statsminister varit i Staterna och smakat på lite presidentröv. Antar att det smakade som vaniljglass i munnen på Fredrik som slogs av presidentens kunskap och antagligen smörade så att alla margarinfabriker gick i konkurs. Verkar som att Fredrik, ursäkta, Herr Statsminister, tycker att Staterna sköter sina affärer prima och ifrågasatte intet om irak, Guantanamo eller andra besvärliga frågor. Istället pratade de om miljön, som Herr Statsminister och Herr President verkligen bryr sig om...verkligen...Men nu ska man lösa miljöproblemet med hjälp av den underbara kapitalismens krafter.
Sen hängde Herr Statsminister med Terminator. Kan föreställa mig Herr Statsminsters hundögon som tårade sig när Terminator drog lite filmrepliker, skrev autografer till Filippa och kramades. Jäkla fin kille den där Arnold..han vill komma till vårat Sverige..mmm..vaniljglass.


Mama Sunshine

image108

När Barkarbysekten väl är igång blir det Mama Sunshine som kommer leda den, eller i allafall någon precis som henne. Se filmen Palindromes av Todd Solondz så förstår ni min oro. Mama Sunshines kristna familj där är så hysteriskt läskig så att mina goosebumps nästan spricker. Jesus Saves! Oro......

Sekt

Barkarby

För ett tag sedan var jag i Barkarby. Där finns en Outlet, eller Quality Outlet som det heter där. Jag tycker Barkarby är ett jävla märkligt ställe. Man kliver in genom en liten port och in i vad som känns som en liten by med små röda hus med vita knutar. det var längesen jag var där, kanske 3 år sedan och det såg precis likadant ut nu. Men det som slog mig var hur öde det var, det var nästan bara vi där, förutom någon enstaka pensionär eller medelålders person som strök runt och tittade på "billiga" märkeskläder.
Jag undrar hur Barkarby överlever? Och vad som kommer hända med den lilla uppbyggda byn när affärerna inte längre kan betala sina hyror utan måste flytta. Kvar kommer då bara tomma hus bli, medans såna där vilda-västern växrbollar studsar runt gatorna med vindens hjälp.

Det är då sekten flyttar dit. Man gör om J.Lindeberg-äffaren till sovsal där hjärntvättade lättlurade människor har sin sovsal. Den stora golfaffären blir smisksal, där olydiga medlemmar som syndat genom att äta milky-way får smaka piskan och sedan förlåta sina synder genom att blanda ihop självmords-soppa.

Så se till att besöka Barkarby Outlet innan det är försent....det kan vara imorgon...


Obloggat

Nu har det varit en sån där bloggsvacka för mig igen då jag inte haft någonting att skriva. Jag har mest studerat, druckit öl och flanerat i stadens korridorer. Men nu jäklar ska det åkas till Polen, närmare bestämt Warszawa, och det ska bli apkul! det blir en långweekend som det så trendigt heter och den polska staden skall synas grundligt.

Men det som förbryllar mig otroligt mycket just nu är detta klipp som jag fick uppvisat för mig igår. Vad fan är det som händer egenligen? Är det ett trick, kanske en sk "trickfilmning", men jag tror det är äkta vara och han måste ju fan paja halsen totalt. Han borde i allafall slippa operare bort halsmandlarna.




Stackars sate....