Inget Danmark

Nej, det blir inget Danmark i år. Roskilde får klara sig utan mig, och jag får klara mig utan Roskilde. Känns för jävla trist, men jag får sikta in mig på nästa år. Ta en liten paus, ladda batterierna. Men fan va avundsjuk jag kommer vara när CSS spelar, eller Beastie Boys för den delen.
Jaja, danskjävlar...

Nya bågar

Idag var det synundersökning och resultatet av detta blev lite starkare glas. Ska köpa nya bågar eftersom mina gamla försvann från mig på något mystiskt sätt. Det kan vara Bishops Arms i Gävles fel, då jag antagligen lämnade dem på bardisken där efter några buteljer.
Så nu är fyra nya par bågar hemlånade och det är svårt att bestämma. Eller så kanske jag ska kolla runt mer innan jag slår klubban i träbordet och väljer. Hmm. Ja, det är fan inte lätt. Men roligt.

Sommarlovsochslacking

Så var det sommarlov.

Jag gillar att studera, då man i Juni återigen får springa runt i sandaler och berätta att man har sommarlov. Det som smakar lite beskt är att jag står utan feriearbete och därför även utan riksdaler. Men som alltid får det lösas på något sätt. Kanske någon som vill köpa konst?
Annars har sommarlovet hittills spenderats med att vara en obotlig Tv-junkie. Glor igenom serie efter serie och jag gillar det. Efter att Scrubs slutade, för nu är det väl ändå slut? Den sista säsongen gick tyvärr lite på tomgång så nu är det ändå kanske dags att en av världens bästa komediserier går i graven och att Zach skriver ett nytt fantastiskt manus. Som sagt, efter att Scrubs avslutats har även Freaks & Geeks ögnats igen och vilken underbar serie det var. Synd att den lades ner efter bara en säsong, men oj vilken säsong det var. Alla de runt 20 avsnitten avverkades under ett ögonblödande dygn, men jag vill bara se mer av dessa underbara nördar efteråt. Inatt såg jag även det sista avsnittet av American Gothic, som även den bara visades i en säsong. Här kämpar det onda mot det goda i den lilla staden Trinity, där sheriffen Lucas Buck ( The Devil?), har kontroll över precis allting. Serien var bra och fick upp spänningen mot slutet, även om avslutningen fick en att vilja se mer.
Annars har alla avsnitt av Family Guy setts. Likaså av American Dad och Simpsons. Just nu är det That 70s show andra säsong som går varm och jag är en slav under seriernas värld.

Men kanske det bästa av allt. Den absolut bästa Realityserien någonsin, som har gett mig en ny idol i livet är Hell Kitchen. Hells Kitchen är det bästa. Gordon Ramsay är min gud. Vilken jävla karl han är, vilket jävla liv han för i köket och fan vad han skriker åt de stackars aspirerande kockarna.
Säsong 3 går just nu i Staterna och avsnitt 3 av denna säsong ska avnjutas med en kall folköl ikväll. ren och skär lycka. Gordon Ransay har blivit en ny husgud och efter efterforskningar och tittande på hans andra serier har vi upptäckt att han är en fantastisk människa, men även lite mupp eftersom han blivit Englands bästa kock 9! år i rad. Innan han blev kock hann han även med att lira lite fotboll då han som 15-åring gjorde debut i Rangers. Lite mupp som sagt. Men oj vilken härlig man. Kolla upp honom! Så förstår ni.

Ny Blogg!

Nu är den uppe! Internets kanske bästa restaurangblogg! Här finner du recensioner, tips och kritik av restauranger, allt för att Ni skall kunna leta er fram till ett njutbart restaurangbesök!
Så kliv in, läs och begrunda och jag hoppas att ert nya, njutningsfulla liv börjar här och nu!

Välkommen in!

http://hungryangryhippo.blogg.se/

Polen


image110

Så här tar man sig fram genom stadens gator i Warszawa.

Nää, men jag har nu varit där och här är en liten redogörelse.

Det första man ska tänka på när man reser till Warszawa är att plugga in några enkla polska fraser, kanske namn på siffror eller liknande, för att hitta folk som pratar engelska där är lika lätt som att hitta pengar i min plånbok, Måttet blev nästan rågat när en bartender på en liten pub inte hade en aning om vad vi ville ha när vi beställde "-Two beers, please". Nä, man måste kunna säga " Tva piwo", för att få öl...

Annars är staden fin, med parker som får en att tappa andan ibland, billiga ölhak som egentligen är fina restauranger...Akta er för ett ställe som utger sig för att vara en jazzbar, men egentligen är ett eurodisco-engelsk turist-skrika-dansa fult hak, som fick oss sjuukt besvikna.

Den ryska marknaden vi besökte två gånger imponerade, det var ju ändå europas största, men kändes mest som Ockelbo Marknad fast med en rejäl jävla tvist. Här fanns allt, med märklig prismärkning och icke engelskspråkiga tanter som försökte sälja bh:ar. Men några fynd hittades, piratkopior av Nintende 8-bits konsoler som snart ska testas. Det fanns även den "ryska" delen av marknaden, där gamla och nya krigsprylar trängdes på borden. Det mesta var dyrt, men ändå lite märkligt när man kan se följande varor på ett marknadsbord, damskor, tröja, kaststjärna, hattar, tårgas, gevär.


Orkar inte skriva mer nu, sitter och filar på min nya blogg som ska öppnas snart, en restaurangkritiker blogg, som ska ge tips om matställen, fast skriven för oss vanliga döda.


Over And Out