Street Fighting i Dalen

Idag hände det mycket spännande i Enskededalen. Först rånade någon kassaservice med haglegevär, så det har snurrat helikoptrar här hela eftermiddagen.
Sen på kvällningen hörde vi massa skrik utanför. Vi tittar ut och nedanför vårat fönster är det full kalabalik.
Två män, vi tror dom var romer, skrek åt varandra. Tydligen skulle den ena av dom kidnappa den andres barn. Sen började dom slåss, så Rörmokarn ringer polisen. Tillslut står tre polisbilar här utanför och försöker styra upp allt. Det var lite galet. Tror det stod folk i varje fönster och tittade på, det var väl bättre är Big Brother för en stund.

Nu ska jag sova och fortsätta läsa min underbara bok om Jim Morrison.
Fred och god natt.


Anna Sjödin och löpisar

Såg på löpsedeln idag att det stod att hon festat nio timmar den dagen hon åkte i fyllecell och fajtades med vakter. Och?
"Hon började dricka redan på eftermiddagen"
När blev det en anledning att åka på stryk? Men nu vet jag inte vad som hände på crazy horse den kvällen, vem som kallade vem vad, men tycker fortfarande att det är löjligt med att ha såna löpsedlar. Fast iofs sig är väl dom flesta av kvällspostens löpisar värdelösa. Handlar väl oftast om att någon haft sex i dokusåpa. Sjukt intressant.

Arbetsförmedlingen, del II

Nu har jag varit på "The Arbetsförmedling" igen. Idag var det dags för möte med handläggare. Jag fick en man som vi kan kalla för Steffe.
Steffe var schysst. Men jag förstår inte riktigt deras arbete. Vad är det dom gör egentligen? Steffe gick igenom vad jag hade skrivit på min handlingsplan. Vad jag har gjort tidigare, vad jag söker för arbete osv.
Så nu ska jag fortsätta som förut eftersom han tyckte jag skötte mitt sökande efter arbete bra. Vi ska ha en date igen om 9 veckor! Så i princip gör dom ingenting där. Läser vad jag skrivit om mig själv, hmmm:ar lite och säger att det ser bra ut. Fortsätt söka, du ser ut att kunna hitta ett jobb.
Ska i allafall börja kolla upp interpraktik. Vore nice att praktisera nåt spännande i något fint land.
Men jag behöver pengar...Jag är en fattig jävel nu.

Mitt Café.

Jag har en sån sjukligt bra idé. Eller rättare sagt, jag och Cia har en sjukligt bra idé!
Jag vill ha ett mysigt litet café, och antingen i samma lokal eller våningen under så har Cia sin klädaffär.
I mitt café ska trevligt folk kunna komma in, ta en kaffe, sitta huur länge dom vill, kanske köpa en begagnad bok som jag säljer och läsa.
Det ska även fungera som liten utställningslokal, där unga begåvade konstnärer får ställa ut. Så man kan både fika och kolla in schysst konst, utan att behöva svettas på en vacker konsthall.
Kanske något band vill sälja sina demos där. Ok, för mig!
Åå, vill ha nu!
Och namnet på mitt café? Håll i er för världens bästa namn:   Hinken´s Truckstop

(fan ta er om det är nån som stjäl det namnet, jag jagar ner er)

Bra skit.

Såg precis True Romance. Igen...kan nog inte räkna hur många gånger jag sett den nu. Men älskar den. Goosebumps varje gång. Jag är kär i Alabama, måste erkänna det nu.


Båt

Jag vill ha en båt. Ingen stor och sliskig yacht, utan en fin gammal i trä. En husbåt helt enkelt.
Fan vad mysigt, att kunna bo i kanalerna i London, Holland, åka vart man vill. Bo en stund här, en stund där. På min båt ska jag ha en liten trädgård med fina blommor och lite grönsaker.
Jag kan åka till Karibien med min båt. Öluffa runt där, ta med resenärer på min båt, vara lite båt-taxi.
Vissa dagar ska jag bara ligga på taket på min båt, smacka på min båt-pipa, läsa en god bok och bara njuta av att leva.
Som bara båtar kan.


Antony and the johnsons

Denna underbara grupp. Så vackert att det skär i hela kroppen. Så vackert att man inte vet vart man ska ta vägen. Så vackert att man aldrig får nog.

Arbetsprover

Idag börjar jag. Idag börjar jag. Idag börjar jag. Idag måste jag börja. Nu börjar jag!

Det är så lätt att skjuta på att göra arbetsprover men idag ska jag börja men proverna till Kreativ Illustration i Eskilstuna.
Måste även sandpappra våran vägg idag, för ikväll ska den målas! Sen är det bara börja med motivet som även det ska målas på väggen. Sen är våran Lounge så gott som klar!

Con

Såg precis en serie på Canal+ som heter Con. En doku-komediserie om en kille som lurar till sig saker. Han visade hur man ordnade gratis hamburgare, sen blåste dom en skidanläggning att han och några till var ett pojkband och skulle spela in en reklamfilm där. Dom fick allt dom önskade, mat, gratis liftkort, en av backarna var bara öppen för dom. Jag hoppas verkligen det var på riktigt, i så fall var det ett asbra program. Annars bara dumt. Måste kolla upp det.
God natt.

Jag gör så att blommorna blommar.

Nu får det fan vara slut på det är vädret. Vill ha sommar nu! Men det är väl kanske bara att inse, jag bor i fel land. Gillar inget som har med vintern att göra, förutom då att ligga under en filt och glo film.
Men tänk om det var sol och varmt ute, man behöver inte trycka på sig massa kläder och sen ändå frysa. Livet blir så mycket enklare helt enkelt. Man bli så mycket gladare. Så nu ska jag göra så att blommorna blommar, men hur gör man? Eller så packar jag min kappsäck och åker till solen...

Lost

Imorgon börjar Lost igen. Har följt det med spänning men nu får det fan hände något snart. Det har hänt tuffa grejer och det har varit spännande men det vore vettigt att få svar på lite frågetecken.
Det hade ju verkligen chansen att bli en av dom bästa serierna på länge. Fast nu kom ju Prison Break och tog allt med storm. Synd att man får vänta till mars på dom nya avsnitten. Livet är hårt ibland...

otur

Hmm, fick alltså 5 nya lotter. Då borde man väl vinna nåt, men inte ett öre blev det. Snålt av trisslotterna. Hade kunnat tänka mig 25 tusen i månaden i 25 år, men tyvärr blev det inte den här gången. Men jag reder mig..
Idag har jag rivit tapeter. Har äntligen tagit tag i våran blivande Lounge. Det kommer bli nice.

Törnrosa


Idag tog jag sovmorgon. Jag vet, jag sover kanske länge i vanliga fall också men jag brukar ta mig upp vid 9-tiden. Men idag ringde klockan, jag vaknade och frös, kurade ihop mig och sov vidare.Vaknade en timme senare, låg då kvar, zappade lite TV och mådde så bra att jag nästan skäms.
Nu är det mycket på agendan, jag ska leta jobb, diska, städa, gå och handla och kanske viktigast av allt, byta in mina trisslotter. Vann 125 kr så nu får jag fem nya lotter. Kom igen nu!

Snickarn laddar upp!

Robin laddar upp!

Om tre veckor annordnar vi könsbytar fest. Man behöver inte byta på riktigt, utan bara klä ut sig...
Snickarn har redan börjat värma upp som ni kan se, och smarrigare kommer det nog bli.

Söndag, 18.04

Då var det mörkt ute igen. Söndagen har inte varit full av energi om man säger så. Vaknade runt 10 i soffan med min Abba-skjorta på.Vad hade hänt? Somnade jag här eller har någon burit ut mig hit från min säng? Resten av dagen har mest gått ut på att glo TV, såg I,Robot med Willie Smith, ganska bra. Robotar är creepy. Hämt-pizzan var bra, fick 2  liter läsk för 3 kr, det är nice.
Snart börjar Troja, lär kanske se den också,Brad Pitt är ganska tuff i den..undrar vad Brad har gjort idag?  Han har nog också tittat TV och ätit tjockmat. Tjockmat-Brad.

Abba i Jakobsberg

Abba i Jakobsberg
Vem är Björn och vem är Benny?


Gårdagens Abba-fest är avklarad. Det var en trevlig tillställning med fantastisk utklädnad av bröderna Freiman. Idag smärtar huvudet lite, tur att det finns pizza med hemkörning. Det måste Gud ha styrt upp på sin lediga dag.

Snöstorm överallt

Det snöar galet ute.
Det snöar galet i mitt huvud.
Ur högtalaren strömmar Mrs. Potters Lullaby av Counting Crows.
Det fortsätter snöa i mitt huvud.
Ibland knyter sig min mage, fastnar i dumma tankar om vad det ska bli av mig.
Vadå bli av mig? Jag är ju redan.
Snön ute skapar kaos i staden.
Det är kaos i mitt huvud.
Hoppas det slutar snöa snart, överallt.


Njutbart

Kom ihåg när ni vaknar på morgonen, eller vilken tid man nu vaknar att tänka på alla dessa små njutbara saker som finns runtomkring oss. Att avnjuta en fin frukost, ge din kära en varm kram, se solen gnistra på den nyfallna snön. Alla dessa små ting, tänk på dom, se, dom, minns dom och säg för dig själv:
-mm, vad njutbart..

Medborgarlön

Tänkte bara tipsa om att läsa debattartikeln på aftonbladet.se. Läs och begrunda, visst låter det bra!
Enda och bästa lösningen på allt! =)

Arbetsförmedlingen

Så, då har jag varit på basinformation för arbetslösa på arbetsförmedlingen. Jävligt informativt och nyttigt.
Där runt ett bord satt ca 30 stycken arbetslösa och misslyckade människor, jo så är det, man är misslyckad om man inte arbetar. Folk tycker oftast man är konstig och lat när man inte jobbar. Det ska arbetas och man ska fan inte tycka det är kul. Ett jobb ska vara tråkigt så man uppskattar sin lediga tid. Men vilken ledig tid? Semester fyra veckor om året då man kan göra vad man vill? Idioti....

Vi människor traskar vidare mot ett kallare och värre samhällle dag för dag, vi bevakas mer och mer, ingen ska få vara anonym. På TV rullar reklam om hur jävla underbart det är att använda sitt Visa kort, vi ska tjäna pengar, konsumera mera hela tiden.
Politikerna tjatar om mera jobb, alla ska arbeta, här finns det plusjobb, tänk inget, gå till jobbet, gå och handla, hem och sov, iväg till jobbet igen, spara pensionspengar, iväg och handla igen. Låt dom små människorna aldrig tänka fritt, det kan bli farligt. Vi kuvas och piskas att inte vara olydiga, gör som alla säger, stick inte ut, bli en del av samhället gosse!


Kvinnan som höll i mötet på arbetsförmedlingen gjorde klart för oss misslyckade att det är fult att inte jobba. Man mår dåligt då, blir osocial och ensam. Det är ju det här samhället som gör oss osociala och ensamma, inte för att vi inte arbetar.
Lägg ner arbetsförmedlingen, ge oss en medborgarlön och låt oss visa att vi klarar det. Låt oss människor göra det vi ska göra, nämligen leva.
Annars kommer snart Såpbubble Armén visa sig!

Biljetterna till Roskilde 06 finns ute. Snart ska dom köpas!

Biljetterna till Roskilde 06 finns ute. Snart ska dom köpas!

Snart är vi där igen. Hoppas ryktet stämmer att The Strokes kommer!

Forskning

Läste att forskare lyckats skapa en självlysande gris.....Fantastiskt med viktig forskning. När kommer den första självlysande människan? Väntar med spänning....


Min blogg

Jaha, då har man skaffat sig sin egen blogg då. Fantastiskt vad man kan göra på det här nätet, måste ju finnas flera hundra sidor på internet. En dag ska jag ha läst dom alla.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!