Vi beträder klassisk mark

I lördags var vi från bloggen på fest ute i Sollentuna. Det var en en tentafest för polisstudenter som stod på tapeten, vilket kändes lite konstigt och nervöst. Vi visste ju inte alls vad som väntade oss, förutom en villa där 6 stycken blivande poliser huserar.

Jag ska inte förtälja så mycket om själva kalaset, eftersom det antagligen blir långtråkigt att läsa. Det var mycket gemytligt i allafall samt skönt att träffa vettiga människor som ska bli lagväktare som kan sudda bort lite av idiotstämpeln som finns inom yrket.

Men det förbluffande var, att fram på småtimmarna, berättades det om vem som äger huset de hyr. Det var nämligen så att Hanky och Johansomfan smakade på historisk musikmark.
Ägeren av huset var grundaren av Mistlur Records, skivbolaget som grundades på 70-talet och var det största inom proggen och som sedan gav skivkontrakt till Ebba Grön.
Vi såg oss omkring lite. Fnissade.
Väntade till alla poliser somnat in, sedan gick vi vingligt omkring på vår egen husesyn, fingrade på saker, samma saker som Thåström kanske fingrat på när han suttit i samma villa där ute i Sollentuna och pratat skivkontrakt. Gick igenom skivsamlingen som fanns där, provsatt toaletter och insöp klassisk, svensk musikhistoria.



Så nu är även hanky.blogg.se en del av den svenska musikscenen. Vi är på väg mot något stort.

/Hank

Kommentarer
Postat av: kajsa

Haha vad söta ni är!

Postat av: ellen

oj det var inte illa pojkar.
jo det är tänkt att sällskapandet ska träffas på onsdagar (fast första gången blir imorgon torsdag). tid har vi inte bestämt än men runt 18 kanske. vi kommer rotera hos medlemmarna i sällskapandet, så vi är ena gången hos nån, nästa gång hos nån annan osv. men i skrivandets stund är det inte bestämt vart vi ska husera imorgon kväll. antingen blir det hos mig eller hos min vän andrea på söder. kommer ni?

2008-03-12 @ 16:43:43
URL: http://ellio.blogg.se
Postat av: Pyret

Haha va söta ni är! Kajsa ta och kamma till dig.

2008-03-12 @ 22:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback