Brunch

Jag förstår att det är lite grått för alla er bloggälskare där ute. Lite för varmt i sommarhettan, då ni inte kan svalka er med ett fräscht blogginlägg varje dag.
Man kan säga att det är industrisemester på Sveriges bästa blogg.

Nu talar jag för hela redaktionen här, men när det strålar utomhus finns det väldigt lite tid över att skriva vackra texter ombord på detta slagskepp till blogg. Men det ska bli bättring.
Om en vecka flyttar vi huvudkontoret till Norges huvudstad, där vi ska skriva våra fingertoppar blodiga. Jag skulle kunna säga att det kommer bli en nytädning, som att andas efter att betongklumpen släppt från fötterna och man simmat till ytan för att andas och slippa ifrån ett gangstermord.
Att bedriva en blogg med matig läsning är inget lätt. Det leder lätt till skrivkramp, hybris och förlorat fotfäste, men även bockar man och bugar när de mest oväntade hyllar våra skrifter.

Så när ni nu har rostat erat bröd, kokat kaffet och slår er ner framför datorn för att ta emot en kallsup av underhållande läsning, så misströsta ej. Hanky.blogg.se lever.
Det är en parasit som klamrar sig fast. En fästing på ditt mest intimaste ställe. En brunch när du är hungrig och sugen på apelsinjuice.
All makt åt Hanky och Johansomfan.

/Hank

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback