Ödemarken

Ikväll blev jag utsläpad i ödemarken av Bulldozern. Han skulle prompt besöka ÖB som låg någonstans ute i Solna, så vi hoppade på bussen och jag trodde han hade koll på läget. Men när vi hoppar av, vid en busshållsplats precis vid motorvägen sjunker mitt förtroende. Där finns inget tecken på liv.
Vi hittar en stig vi kliver på och följer till en övningsbana för motorcyklar. Runt om oss är bara skog. Fortsätter upp i skogen och kommer efter en liten promenad till en stugby/vandrarhem. Det var väldigt obehagligt, som att bli kastad till en liten håla någonstans i Texas, där små barn med armar i pannan på grund av inavel springer runt med döda katthuvuden fasttejpade på bröstet. Vi rörde oss långsamt, såg oss om men inte en skymt av ÖB, det var dags att vända om.
Tillbaka vid övningsbanan tog vi en ny väg, som tillslut blev den rätta. Vi började se lampor och lite längre bort skymtade äntligen en ÖB-skylt.

Väl inne på detta fullspäckade varuhus fyndade vi skiten ur oss. Det är rena meckat för en fattig student, eller vad sägs om en tröja, duschcreme, vattenskrapa, lukta gott i toalettengrej samt en chokladkalender för det ringa priset av 80 svenska riksdaler.
Lyckliga vände vi tillbaka mot bussen, men med vetskapen om att på andra sidan träden fanns stugbyn från helvetet.

Kommentarer
Postat av: ellen

Haahaaaahaaaaaaa Henke vafan. "små barn med armar i pannan på grund av inavel springer runt med döda katthuvuden fasttejpade på bröstet"
Du är sjuk. Och du är sjukt rolig.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback