Nya uppdrag för Fuglesang

Sitter här och drömmer mig bort på jobbet. Kom på att jag inte läst något om vår Cribba Fuglesang på den senaste tiden. Hur mår han egentligen? Fixade han omställningen från rymden till jorden eller mår han dåligt och har yrsel? Vet inte riktigt hur man mår efter en rymdresa, man kanske blir ruskigt trött eller får ont i musklerna, ungefär som växtvärk. Eller så är han bara på semester på Kanarieöarna.

Men vad ska han göra sen då? Efter att han har vilat ut efter rymdtrippen så borde väl Cribba ha span på nya projekt och utmaningar. Eller kommer han bara dricka paraplydrinkar tills nästa gång han tar raketen mot himlen?

Nä, jag kommer här med några förslag som han kan fundera över.

* Cribbas Hundpensionat
Här får hundar vars hussar och mattar åker iväg på längre semestrar stanna hos Cribba, där de blir behandlade som vilka av Cribbas vänner som helst. Här har han även byggt en hundkoja i skala 1:100 av Discovery där de små byrackorna får springa runt och låtsas att de är tyngdlösa.

* Cribbas RymdRestaurang
Är du sugen på en rymdmeny? Kanske några fina vändstekta rymdkotletter tillsammans med några glas månvatten? Då är Cribbas R´n R något för dig! Bli serverad av rymdonauter som servera maten i en väldigt avslappnad miljö.

* Cribbas Vuxenfilm
Skulle Cribba vara riktigt pengastinn och bara se med gröna ögon är det helt klart vuxenfilmsbranschen han ska slå sig på. Med ett artist namn i stil med "Chrill The SpaceDick" och med titlar som "I tyngdlöst tillSTÅND med Cribba" ser jag inga gränser på succén.



Kommentarer
Postat av: Linn

hahaha, du är så rolig!

Postat av: ellen

men gud henke. du är knäpp du. in a good way.

2007-01-04 @ 23:04:37
URL: http://ellio.blogg.se
Postat av: bwdl

artist namn...........

2007-01-05 @ 00:26:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback