Det gör ont

Helvete och Belsebub vad kallt det är ute just nu. Inte så att det är en dag med kyla, utan konstant "frysaskitenursig" väder varje dag.
Men det är bara att försöka se till att hålla sig inne, även om man då och då måste leta sig ut. Fortfarande finns inget internet till vår lilla lya, men kanske Röris styr det idag. Det vore fint, för nu saknar jag faktiskt det.

Annars är det måndag igen och dagarna spenderas mest med skola, bio, och Dallas. Jag var ju nämligen och införskaffade säsong 1 och 2 av den ultimata såpan Dallas och vilken njutning det är. J.R. Ewing är den bästa såpakaraktären för alltid, även om Sue Ellen börjar kröka ner sig mer och mer nu för att bli en bitter, ensam och rävaktig hemmafru på South Fork. Nu har hon börjat flörta med Pamelas bror Cliff Barnes och kommer det ut som nyhetsstoff så kommer nog både J.R. och Jock bli rosenrasande. Även Jock visade prov på sin kärlek till sina söner i ett avsnitt vi såg igår, då Bobby och J.R. störtade med deras privatplan i träsken utanför New Orleans, men som tur var hittade Ray dem med helikopter eftersom J.R. visade prov på överlevnad genom att minnas Jocks tips om att göra tre av något vid kris. Den gamle whiskeyluktande oljemagnaten J.R. hade då tänt tre stycken små brasor som Ray lätt upptäckte med sina falkögon. Det var tur, för hemma på ranchen satt Jock och var vit av oro, med tårar som rann nerför sina kinder, medans Miss Ellie både var orolig för sina söner plus Jocks hjärtproblem.

Ja, Dallas är underbart.

Nä, nu är det snart dags att bege sig ut i kylan igen, för att sedan slå sig ner på bio vid halv tre för att se "Tales from the Gimli Hospital" som har följande handling:

"Torskpomaderad islandsättling som täljer barkfiskar på epidemisjukhus gör nekrofil galen av svartsjuka i långfilmsdebut som gick i New York i åratal."

Låter ju helt fantastiskt och mina förväntningar är på topp.

Kommentarer
Postat av: ellen

Dallas!

Jag vill ha TV4 Guld för där visar dom Dallas och 21 Jump Street hela dagarna långa. Himmelriket.

Postat av: Linn

Ja precis. Öla låter bra! Fast, jag kanske vinar... Men själva grejen låter bra! :) Nu är det tjockt i skolan. Men vi kan väl ta det snart ändå? Vore himla trevligt det. Kram!

2007-02-12 @ 13:32:42
URL: http://linnhelene.blogg.se
Postat av: ELLEN

HENKE. NU ÄR DET INTE ROLIGT LÄNGRE. KOM TILLBAKS TILL BLOGGEN! COME BACK! COME BACK! JACK!

2007-02-20 @ 18:33:29
URL: http://ellio.blogg.se
Postat av: moni

nä, nu är det dags att uppdatera bloggen igen tycker jag!

2007-03-03 @ 10:15:31
URL: http://moni.blogg.se
Postat av: Steffo T

Men kara Hanky vart ar bloggen! Hoppas allt ar bra med dig annars? Puss&Kram

2007-03-03 @ 23:02:11
Postat av: snellie

Hej!
Du har blivit utmanad. Du kan läsa mer om det på min blogg.. :P http://snellie.blogspot.com/2007/03/utmanad.html
kom igen och uppdatera lite...!!

2007-03-09 @ 13:28:26
URL: http://snellie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback