Härliga tider

Sitter och myser just nu. Gud vilka härliga tider det ser ut att kunna bli med den nya regeringen. Såg tex våran nya, härliga miljöminister igår, Andreas Carlgren, på svt´s morgontv häromdagen. Han kunde inte svara på en enda fråga, inte ge ett enda exempel på vad han ville göra för miljön i dagsläget. Ok att politiker aldrig ska svara på en fråga, men det här kändes bara konstigt men vi får väl se vad han kan hitta på.
Sen är det ju härligt att vår nya kulturminister Cissi,( jag kallar henne kort å gott för cissi), aldrig har betalat tv-licensen. Hoppas hon kommer göra ett bra jobb med sveriges public service. Sen att hon tänker ta bort det gratis inträde som varit på våra museer, även fast besökarantalet dubblats ger henne bara fler pluspoäng från mig.
Mer mums är ju att "Da Alliance" vill ha kvar trängselskatten i Stockholm. Men inte för att finansiera bättre och mer utbyggd kommunaltrafik, utan istället lägga pengarna på vägbygge runt Stockholm. Det här känns nästan för bra för att vara sant, vi låter trängselskatten vara kvar, vi höjer priset för att åka kommunalt igen och vi struntar i att förbättra tunnelbanesystemet.
Mmm. Nu myser jag igen.

Kommentarer
Postat av: elsa

Ja, det är ena riktiga jävla idioter!

2006-10-15 @ 21:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback