Det är något i luften

Idag är det något i luften, något speciellt. Det märktes redan i morse när vi i Poppelgården gjorde oss redo för arbeit. Snickar´n gjorde sig fin i håret med olika produkter, Röris kom och visade att han satt på sig trendiga kläder idag, i soffan låg Wally som anlänt från Oslo någon timme tidigare och sov, i kylen låg en flaska Cristal som även den anlänt från Oslo. Jag kunde ju inte annat än trä på mig lite finare kläder just idag, för det känns som om det är nåt speciellt på gång. Helgen doftar lovande.

Det blir ett litet stopp på Gröna Apoteket på vägen hem, köpa nån flaska rött, sen hem och sparka av sig skorna, laga mat, lyssna på bra musik och bara vara glad. Kanske en fredagspub? Kvällen ligger öppen och det känns bra. Synd bara att himlen inte är öppen, den är helt igenstängd av gråa moln som tittar surt ner på oss. Iofs är den ju öppen ibland när det regnar, men skit i det. Tyckte det blev en fin mening ändå.

Nu ska vi även hålla tummarna för en lägenhet vi ringt på som ligger i Bromma. Han ska höra av sig i helgen, men antagligen ville han hyra ut till en barnfamilj. Tönt.


Trevlig helg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback