Vi kan gå på månen

Det var längesen människan tog sina första steg på månen långt därute i rymden. Nu spanar vi in Mars och kan väl snart köpa en liten friggebod på nån avlägsen planet.
Här på jorden, där vi faktiskt lever, klarar vi inte av ett skit.

Igår snöade det i Stockholm. Det blåste och var kallt och det kom kanske 5 cm snö. KAOS!
Hela stade blev fan lamslagen, all biltrafik blev stillastående, tåg ställdes in, folk fick sova på stationen, det går till och med rykten om att folk satte sig och gjorde nr2 på vägarna.
Röris blev fast mitt i denna tillställning, det tog honom 4 timmar från Bromma till Centralen, där han fick lämna bilen för att ta tunnelbana till Skärmarbrink och därifrån springa sista biten hem.

Fan, måste vi vara så oförberedda varje år? Folk snackar om snökaos men herregud, det är November, det kommer snö nu. Alla som kör bil blir helt tagna på sängen när dom tuffar runt på sina slitna sommardäck och den första snön kommer. Det var precis det som hände igår, inte en buss tog sig fram utan gled omkring som på cirkus på vägarna och blockerade allt. Det var undantagstillstånd ute flämtade Röris när han kommit hem. Folk sprang omkring på vägarna, bilar knuffade varandra, poliser sprang runt och försökte dra och puffa på fastkörda människor. Men folk blev sittandes hela kvällen och in på natten. Idag är alla bussar inställda pga av dom inte kan köra eftersom det är halt ute. Tunnelbanan är försenad hela dagarna eftersom det har kommit blöta löv på spåret.
Herregud! Vad är det som händer! Snö?! Regn?! Vad är det här?! Det här har aldrig hänt förr!

Fan vad jag känner mig som en gammal tant, ungefär som hon som ringer in och klagar på radion, men va fan, det blir ju bara sämre och sämre. Sms hit och sms dit, ta å sluta upp med det där nu. Internethelvete.

Kommentarer
Postat av: rappi

HAhahaaa.. skön du hänkäää :P

2006-11-02 @ 14:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback