Söndagens skämt

Det här behöver du:

* En bil och chaufför som inte kan så mycket om bilar.

* En tändsticksask

Vi var tugna att skjutsa Snickar´n till jobb idag, eftersom han har kört på tok för fort och "Dom Blå" har tjuvat hans körkort. Så eftersom Andirs sov här tog vi deras nya bil och jag och Röris slog oss ner i baksätet efter att Snickar´n klippt båda våra påsar med en sax i klunsen.
Röris hittade en tändsticksask och vips var skämtet igång. En sticka tändes och det dröjde inte lång tid innan Andirs började känna en märklig svaveldoft inne i bilen och började genast fundera vad det var. vi spelade med och började leta doftens källa. Kunde den komma från fläkten? Eller motorn? Jag kom med ett bra förslag att det var blöta löv i motorn som orsakade detta och detta antogs som ett tänkbart scenario.

Men efter några stickor till började Andirs bli mer nervös och orolig vad det var och var tvungen att ringa sin mekanikervän. Han fick tag på honom och väckte honom ur sin skönhetssömn och började förklara problemet och mekanikern började förslå några slangar och kanske nån luftburk. Vi fick stanna bilen och kliva ur för att leta under huven innan vi brast ut i ett skratt som ekade till Boden. Andirs grymtade lite och fick be sin mekanikervän om ursäkt och lägga på. Sen märktes det att han kanske inte tog skämtet lika glatt som oss och han lovade att ge igen. Kom an bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback