Phew.

Herrejävlar vilken kväll det var igår. Som äldre människor och militärer brukar säga, " det som inte dödar, det härdar".
Igår skulle vi köra ut allt från lägenhet, städa och sedan lämna Poppelgården för alltid. Igår var det "Dagen".
När jag kom hem hade Snickar´n börjat plocka duktigt, så vi körde direkt igång med toalettstäd och damsugning. Sen blev det en fin paus med Tv fram tills Röris skulle komma hem. Han kom lite efter 22 och vi visste då att det skulle bli en sen jävla natt. Det skulle bäras ut grejer och det fanns ingen tid för slöande så vi drog en djup suck och tog tag i skiten.
Röris trodde stenhårt på att allt vi hade kvar i lägenheten skulle gå in i ett lass i hans lilla buss, men efter att vi tagit ner en tredjedel var bussjäveln full. Det var bara att köra iväg ett lass till Borrvägen medans Snickar´n stannade och städade.
Ja, egentligen behöver jag ju inte skriva allt eftersom de flesta vet väl hur en flytt går till. Man plockar ner saker, bär ut dem i en bil, kör bilen till önskad destination där man sedan plockar ur sakerna ur bilen och bär in dem.
Ja, så höll vi på i några timmar. I spöregn klockan 23.30 på en torsdag var det inte så kul att hålla på så, Snickar´n började ledsna. Han ställde sig ibland i ett hörn och såg på allt med tomma ögon, gnällde över hunger och sömnighet. Men runt 01.00 var det tomt i Poppelgården, förutom att vi upptäckte att lamporna satt kvar i taket så jag fick agera stege på Röris. Kändes lustigt att stå på alla fyra på golvet medans Röris stod och balanserade på min rygg och skruvade för glada dagar, medans mina knän skrek av ilska.


Ja, ni kan ju tro att vi mådde gott när vi burit upp allt i Borris. (Borris är mitt och Röris nya hem). Klockan var då 02.10 och Röris drog iväg och köpte burgare medans jag och Snickar´n pustade ut i soffan. Snickar´n hade tidigare på dagen frågat lite försynt om han fick sova hos oss, eftersom han ändå skulle ha alla grejer i vår buss, men innerst inne tror jag att han inte ville sova själv i Poppelgården.

Så efter att jag och Snickar´n krupit ner i soffan somnade vi nog in runt 03.00 och klockan ringde 06.30, känner mig fantastiskt sliten idag. Men ikväll kommer jag iallafall hem utan att behöva flytta, ikväll ska det bara packas upp och donas. Fan va skönt.


Kommentarer
Postat av: ellen

God ny lägenhet Hanky!

Du! När kommer du hem till Gefle innan jul? Jag kommer dit den 20e på kvällen. Linn kommer det 22a tror jag. Eller var det den 21a? Hur som helst så åker hon till fjälls dagen efter hon kommer till Gävle. Då tänkte jag såhär. Varför inte ta en järngänget-öl den kvällen som Linn är i stan? Skulle ju vara så trevligt med en favorit i repris från förra året. Vad tyck du?

Postat av: ellen

21a var det. Klubbat?

2006-12-08 @ 17:08:56
URL: http://ellio.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback